KINI, anda boleh hasilkan website sendiri tanpa perlu mengupah web designer. Anda juga boleh hasilkan website ‘PRO’ seperti bercirikan mobile responsif! Dan paling hebat, anda boleh export website ke pelbagai platform seperti HTML, WordPress theme ataupun Template Blogger!!


Dapatkan Sekarang!

“Selepas saya melancarkan produk ini, bermakna saya bakal bersara dari bidang web designer ini. Sebab, ramai orang akan menjadi sifu selepas mengikut panduan ini…”

Boon Lee, 

Kenapa anda perlu bina website?

Semua usahawan online PERLU ada website! SERIUS!

Sila ambil perhatian jika anda masih menggunakan IG dan Facebook page untuk berniaga secara online. Jika anda masih menggunakan platform (Facebook mahupun Instagram) seperti ini, sila segera beralih ke website anda sendiri.

YA! Kerana, dengan website sendiri, bisnes anda boleh bergerak lebih jauh! Cuba tanya mana-mana usahawan yang telah berjaya, siapa lagi yang masih tidak mempunyai website rasmi mereka?

Bila anda sudah ada website sendiri :

  • Itulah kedai online anda yang sebenar; Anda mempunyai kuasa penuh untuk membuat apa sahaja di website anda sendiri (tiada risiko akau kena flag atau unpublish).
  • Website anda boleh keluar dengan percuma di Google apabila orang search tentang produk @ bisnes anda.
  • Anda mempunyai pilihan untuk tarik trafik ke kedai anda menggunakan Facebook, Google, Instagram, Twitter, dan macam-mana lagi. Kalau akaun kena flag sekalipun, anda tak perlu pening kepala.
  • Paling penting, bisnes anda akan nampak profesional dan lebih diyakini.
  • Serta, banyak lagi…


Okay! Saya nak buat website, tapi saya mempunyai banyak produk dan bajet saya terhad…

Biasalah, seorang usahawan tidak terhad kepada satu jenis produk sahaja. Jika anda mempunyai 5 produk, ini bermakna anda perlu menyediakan 5 website. Jika anda berikan 5 website ini kepada designer, caj mereka mungkin sampai beribu-ribu ringgit. Dan,ini sangat membebankan apatah lagi jika anda seorang newbie.

Jadi, cara yang terbaik adalah anda hasilkan website tanpa pertolongan dari web designer. Iaitu, anda buat website sendiri secara D.I.Y.

Antara kelebihan jika anda buat website sendiri

Jimat beribu-ribu ringgit!


Jika satu website dicaj RM300, 5 website sudah menelan belanja RM1500. Jika ada 10 produk? Cubalah anda kira sendiri…

Website 100% memenuhi kehendak anda!


Walaupun anda serahkan kepada web designer, tetapi saya pasti bukan semua hasil kerja mereka memenuhi kehendak anda. Akibatnya, anda terpaksa rujuk kembali kepada mereka dan ini boleh menyebabkan pembaziran masa, tenaga dan wang.

Website lebih cepat diupload!


Anda boleh siap dan upload 1 website dalam tempoh 24 jam. Ini bukan sahaja dapat meningkatkan produtiviti website tetapi juga boleh meningkatkan daya saing.

Tiba giliran anda jadi designer!


Sudah jadi expert? Anda boleh mulakan kerjaya sebagai part-time web designer. Saya juga bermula secara part-time dahulu. Masa tu, boleh cecah sehingga 4 angka sebulan sebagai web designer.

“Saya dah tak sabar nak buat website sendiri. Tetapi, boleh ke saya lakukan sendiri?”

Saya telah menyediakan satu panduan yang lengkap dan boleh diikuti oleh sesiapa sahaja tanpa perlu ada pengetahuan luas dalam rekaan grafik dan pemahaman kod HTML, CSS, JS….   

Jawapannya 100% PASTI anda boleh buat! Sebab, di dalam pakej ini, anda bukan sahaja didedah cara paling mudah hasilkan website tanpa pengetahuan teknikal. Malah, saya akan bongkarkan tip-tip menghasilkan website dengan cara paling simple tapi nampak pro.

Saya rekomen Artisteer 4!

Artisteer 4 adalah satu software menghasilkan website secara user-friendly (mesra guna) dan sesuai digunakan oleh sesiapa sahaja. Hasil kerja anda boleh diexport, sama ada dalam format HTML, WordPress theme, Blogger, Drupal dan pelbagai CMS yang terkenal.

Apa yang anda perlu buat adalah install software ini ke dalam komputer anda. Dan, kemudiannya ikuti panduan video yang telah disediakan oleh saya.

Ya, begitu senang sekali.

Apa yang boleh dibuat oleh Artisteer?

Lihatlah hasil kerja saya yang dihasilkan menggunakan software ini sejak tahun 2015!


Klik thumbnail untuk link demo







Siapa saya & bagaimana saya dapat menolong anda?

Nama saya Boon Lee, saya seorang designer part-time dan saya juga seorang pemasar internet sepenuh masa sejak tahun 2013. Saya juga pengasas produk servis seperti Emelmatik.com (autoresponder, Projualan.com (sistem jualan & affiliate), WP2MS.com (website design) & Bajethosting.com (web-hosting). 

Selain itu, saya juga menghasilkan produk niche website / minisite iaitu BS2MS.com yang telah mencecah jualan sebanyak 500 unit. Produk ini telah banyak menolong ramai newbies menghasilkan landing page minisite mereka dengan menggunakan blogspot sahaja, tanpa perlu ada domain dan web-hosting. Caranya cuma upload template yang disediakan, edit dan publish.  Cara ini telah memudahkan banyak orang hasilkan minisite secara D.I.Y dan jimat kos beratus ringgit.

Walaupun saya cuma seorang designer part-time, saya telah membantu lebih 300 orang klien untuk siapkan dan upload website mereka di Internet. Kini, saya ingin kongsikan pengalaman saya dengan anda agak dapat menolong anda menghasilkan website tanpa pengetahuan yang luas dalam rekaan grafik, IT dan koding.

Rasa Kurang yakin? Apa kata anda tonton video berikut:

Artisteer adalah satu software web-builder yang cukup friendly user, sesuai digunakan oleh newbies hingga advance user. Kelebihan diberi kepada interface yang fleksibel dan cukup mudah dikendalikan.

Jika saya boleh! Anda juga boleh!

Masih kurang yakin? Okay! Apa kata saya sediakan 50 fail Artisteer asal untuk anda jadikan ia sebagai sumber rujukan dan bahan study?

Buat pertama kali dalam mana-mana panduan buat website yang ada di pasaran, saya sediakan fail-fail Artisteer (.artx) untuk anda jadikan sebagai rujukan!

Fail-fail ini adalah hasil kerja saya dengan klien saya sejak tahun 2015. Setiap file ini mempunyai stail seperti pilihan kombinasi font dan warna. Serta, siap disusun dengan kemas dan dihiasi dengan grafik-grafik menarik. Dengan adanya fail-fail ini, anda bukan sahaja boleh jadikan ia sebagai rujukan dan bahan pembelajaran. Anda juga boleh edit fail-fail tersebut dan jadikan ia sebagai website anda sendiri.


Download template Artisteer PERCUMA!

Nak cuba sendiri template ini dahulu? Okay, sila masukkan nama dan emel anda di sini. Saya berikan satu file berserta tutorialnya sekali. Jangan bimbang! Ia adalah 100% PERCUMA!


Saya bersetuju bahawa penganjur Webresponsif.com boleh menghubungi saya melalui emel dengan tawaran yang lebih menarik. Saya juga boleh menarik diri daripada tawaran ini pada bila-bila masa.

Apabila saya telah membantu lebih 1000 orang menghasilkan website, KINI…

Memperkenalkan DVD Website Responsif*!

Sebuah pakej lengkap setup website (Minisite), WordPress theme & template Blogger secara D.I.Y.

Dapatkan Sekarang!

Apa yang akan anda dapat pelajari di dalam pakej ini?

DVD* ini lengkap dengan 11  video tutorial dari A to Z cara-cara menghasilkan website menggunakan software Artisteer!


Pakej video All-in-one!

11 video berisolusi HD

Saya telah menyediakan lebih 11video yang menunjukkan cara-cara menghasilkan website menggunakan Artisteer. Dari langkah awal sehingga langkah mengexport file ke laman web. Video yang dirakam lebih kepada tutorial praktikal dan bukan teknikal.

Dapatkan Sekarang!

Buat website responsif semudah A-B-C

Jika website anda tidak ada fungsi responsif, anda kemungkinan akan kehilangan lebih banyak customer. Kerana, lebih 80% pengunjung/pelawat yang masuk ke dalam website anda adalah melalui telefon pintar/smartphone. Jika website anda tidak mempunyai fungsi responsif, maka mereka akan meninggalkan website anda dengan segera (tanpa menengok website anda sehingga habis).

Dalam pakej ini, saya akan ajar anda menyiapkan website yang responsif. Ia semudah dengan apa yang anda sangkakan!

Dapatkan Sekarang!

Export ke format anda suka!

Export template anda ke HTML, WP theme atau template blogger (blogspot)

Website anda yang akan siap nanti, bukan terhad untuk diexport sebagai format HTML sahaja. Jika anda mahu lebih senang pengendalian, anda boleh export ke format WordPress theme dan upload melalui dashboard WordPress. 

Jika anda tidak mahu menggunakan web-hosting. anda juga boleh menggunakan platform percuma seperti Blogger (blogspot). Anda cuma perlu export ke Template Blogger dan upload content seperti yang diterangkan di dalam video tutorial.

Dapatkan Sekarang!



50 template Artisteer + PSD*

50 files Artisteer!

Buat pertama kalinya dalam pasaran, saya turut menyediakan 50 fail asal Artisteer untuk anda jadikan sebagai rujukan. Fail-fail ini amat berguna untuk anda dapatkan idea.

Semua fail ini telah siap disusun dan boleh terus digunakan. Anda cuma perlu pilih salah satu stail/fail yang anda suka. Buat editing dan tambah content lain. Dengan cara ini, lagi cepat dan efektif untuk anda upload website anda nanti.

Dapatkan Sekarang!

50 files PSD (Photoshop)

Selain itu, semua fail juga didatangi bersama dengan fail format PSD sekali. PSD ini adalah fail asal untuk gambar header dan footer. Anda boleh gunakan fail PSD tersebut untuk tujuan editing atau kegunaan sendiri.

* untuk pakej terpilih sahaja


Dapatkan Sekarang!

Live support!

Tak tahu bukan lagi alasan!

Dulu, saya juga seperti anda. Walaupun panduan lengkap disediakan, pasti ada juga masalah yang akan dihadapi kelak.

Jangan bimbang! Saya akan guide anda sehingga anda berjaya menghasilkan website anda sendiri! Jika anda menghadapi sebarang masalah berkaitan dengan penggunaan Artisteer ini, hubungi saya melalui salah satu cara berikut :

  • PM facebook
  • Whatsapp
  • Call

Saya akan selesaikan masalah anda secara live menggunakan Skype atau Teamviewer. Dan saya akan tunjukkan penyelesaian secara live di depan mata anda!

Dapatkan Sekarang!



Diskaun 25% untuk Artisteer!

Dapatkan diskaun sebanyak 25% atau serendah $37.50 (RM161) sahaja untuk memiliki software terhebat ini. Diskaun ini adalah tawaran esklusif daripada saya yang disediakan khas untuk anda!

*Anda juga boleh guna voucher diskaun ini untuk membeli mana-mana pakej yang anda mahu!

Klik sini untuk harga pakej!

Bukan itu sahaja..

Anda juga akan dapat:

Free shipping


Produk kami bukan dalam bentuk dowload, tetapi dalam bentuk DVD. Kerana, file yang agak besar dan memudahkan simpanan.

Kami akan post DVD tersebut dan anda akan terima dalam masa 2-3 hari bekerja. Kos penghantaran adalah ditanggung sepenuh oleh saya dan ia merangkumi negeri Labuan, Sabah & Sarawak.

Hanya sah untuk pakej add-on sahaja.

Dapatkan Sekarang!

Killer Graphic Pack


Cantikkan website anda dengan menambah elemen grafik dan design yang memukau hati pelawat.

Pakej ini terdiri daripada lebih 500 elemen design untuk anda membuat pilihan.

Dapatkan Sekarang!

Plugin WP Hypersonic


Install plugin-in ini di WordPress anda untuk melajukan loading website. Plugin ini juga mempunyai ciri sekuriti agar website anda sukar dicerobohi/dihack oleh pihak tertentu.

Dapatkan Sekarang!

Facebook secret group


Selepas menjadi pembeli, anda akan dijemput ke secret group di Facebook. 

Di sini, anda boleh share pengalaman, cadangan atau hasil kerja kepada ahli grup yang lain.

Dapatkan Sekarang!


Personal Support


Anda memerlukan bimbangan secara peribadi? Objektif saya adalah membantu anda upload website DIY pertama anda. Jika anda menghadapi sebarang masalah atau mahukan tunjuk ajar, saya sedia membantu. Ini adalah jaminan saya.

Dapatkan Sekarang!

Apa kata mereka?

Baca apa komen mereka selepas mengikut DVD ini!

Sesuai untuk semua newbies atau intermediate user!

“Secara keseluruhan produk DVD responsive ini memang sperti yang sudah saya jangkakan. Hasil Karya Tuan Boon Lee ini memang tidak mengecewakan malah kali ini melebihi jangkaan saya. 

Ada 50 templates PSD, Minisite yang telah disediakan untuk membantu memudahkan kerja-kerja pembinaan minisite anda. Say ajuga dah cuba dan berjaya menghasilkan satu web demo berdasarkan kandunagn dvd web responsive dalm masa beberapa jam sahaja.

Kelebihan produk ini diberikan kepada template dengan design berkualiti, bonus yang menarik, harga berpatutan, video lengkap dan paling penting, jaminan support tip-top yang berikan oleh Tuan Boon Lee!

Secara keseluruhan saya berikan 4 bintang dari 5 untuk DVD Website Responsive ini.”


Ahmad Shahrin Mohamad Anuar, internet marketer, designer

Tidak perlu Dreamweave dan koding,  sungguh mudah!

“Pertama sekali saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada bos Boon Lee atas dvd website responsive. Dvd ini merupakan satu produk yang berjaya. Tak sangka buat website guna software Artisteer sangat mudah. 

Lagi saya nak bagitahu, semua yang ada di dalam dvd ini memang lengkap, mudah nak faham dan mudah nak buat. Macam microsoft word, sangat senang. Newbie yang tak tahu apa-apa mengenai website pun boleh buat. Selalunya kalau nak buat minisite saya akan guna software dreamweaver kemudian siap satu template html. Kalau nak tukar ke template yang lain kena tweak banyak bahgian terutama pada bahagian koding. Tapi dalam dvd ini ada tunjukkan cara guna design yang sama untuk 3 template pada platform yang berbeza. Maksudnya boleh buat template html, blogger dan wordpress. 

ang lagi menarik dan buat saya geram, ianya disertakan dengan 50 design psd. Boleh ubah ikut suka hati. Memang tak rugi beli dvd ni. Terbaik. 

Saya bagi 5 bintang!


Rani Ishak, graphic designer & website developer


1 software boleh buat 3 platform! BEST!

“Secara keseluruhannya video ni memang lengkap tunjuk step by step cara menghasilkan minisite khas untuk peniaga online / designer mcm saya ni.  Panduan ni bukan mcm yg biasa kita tengok tapi ni panduan bagaimana menghasilkan theme website yg responsif dengan menggunakan software khas

Yang paling best 1 design boleh menghasilkan utk 3 jenis platform sekali gus seperti: WordPress / blogspot & juga html, itu yang uniknya panduan ni. Saya sangat rekemen jika anda yang berminat nak belajar bina web theme sendiri & juga boleh menjana pendapatan dengan menjual theme yang telah anda bina sendiri tu nanti.

Terima kasih kepada tuan Boon Lee kerana telah menghasilkan DVD panduan Webresponsif ni. memang sangat-sangat membantu.”


BroFahmi Graphic designer

Akhirnya siap juga!

“Sunggu tidak percaya, akhirnya saya telah berjaya upload website pertama saya. Saya terima kasih kepada Boon Lee kerana telah menyediakan panduan video ini. Ia sungguh mudah diikuti, apa yang perlu buat cuma tonton dan follow step-by-step seperti dalam video. 

Saya cuma menggunakan 2 jam utk siapkan website saya dan ia sebenarnya lebih mudah daripada apa yang saya sangkakan sebelum ini. 

Terima kasih!”


Sofar Ahmad Networker

Rahsia besar dibongkar!

“Rahsia besar dibongkar. Tak sangka rahsia buat web responsif selama ni dibongkar habis dalam tutorial ni. Bukan buat web je tapi blh buat custome theme lagi untuk wp dan blogger. 

Yang paling penting responsif. Tak payah korek theme dah lepas ni. Boleh buat sendiri. Memang sempoi tutorial step by step hasil buah tangan terbaru Boon Lee ni. 

Power!”


Abanglong Azmi teknikkedekut.com


Tunggu Apa Lagi? Dapatkan DVD Website Responsif* Sekarang!!

Panduan lengkap untuk newbies dan anda yang mahu membina website responsif dengan cepat, jimat kos serta nampak profesional dan expert!

Website Responsif – RM99.00 Sahaja!

Harga akan naik RM10 setiap 20 unit

* Cetakan DVD hanya untuk pakej add-on sahaja. Pakej basic dalam bentuk download

Dapatkan Sekarang!

Ihklas,


Boon Lee

P.S : Jika anda seorang newbies dan baru menceburi bidang pemasaran online, anda digalakkan mencuba pakej Website Responsif ini kerana panduan ini disediakan untuk orang baru seperti anda.
P.S.S : Anda tidak perlu ada sebarang pengetahuan dalam coding seperti HTML. Apa yang perlu anda buat adalah ikuti langkah demi langkah yang telah saya sediakan. Jika ada sebarang menghadapi masalah, saya sedia membantu anda.
P.S.S.S : Saya akan menaikkan harga setiap RM10 untuk 20 unit yang terjual. Oleh itu, pastikan anda dapatkan pakej ini secepat mungkin sebelum harga naik mengikut kuota yang telah ditetapkan. Dapatkan disini.

 Soalan Lazim & Jawapan (Q & A)

Adakah saya perlu ada Artisteer jika nak buat website nanti?

Ya, kami amat menggalakkan anda mengunakan software ini dan semua tutorial yang saya sediakan adalah berdasarkan Artisteer. Jika anda tidak mempunyai bajet, boleh download versi trial dahulu dan kemudiannya upgrade dengan menggunakan voucher diskaun yang disedikan oleh kami.

Adakah saya perlu Photoshop untuk edit gambar header tersebut?

Ya, anda memerlukan perisian Photoshop untuk edit gambar header. Jika anda tidak mempunyai Photoshop, anda perlu dapatkannya dahulu dan install di dalam komputer anda.

Saya tidak pernah guna Photoshop. Boleh saya guna pakej ini?

Jangan bimbang. Anda cuma memerlukan pengetahuan asas untuk bermula. Kami juga menyediakan video tutorial untuk memudahkan anda ikuti.

Saya tidak mempunyai PC, boleh saya ambil pakej ini?

Maaf, anda perlu ada PC untuk mengikuti dan belajar video tutorial yang telah saya sediakan. Walaubagaimanapun, anda masih boleh guna mobile phone untuk menjalankan kerja-kerja mengemaskini pada masa akan datang.

Adakah saya perlu mempunyai domain & webhosting untuk upload website saya nanti?

Kami amat menggalakkan anda melanggan webhosting dan domain anda sendiri. Tetapi jika anda mahu jimatkan kos, masih boleh guna tutorial kami dengan upload website anda ke platform percuma seperti Blogspot.

Berapa banyak website yang boleh saya buat dengan mengikuti tutorial ini?

Tiada sekatan untuk anda hasil seberapa banyak website yang anda mahu. Anda boleh hasilkan dan upload website anda pada bila-bila sahaja. Selain itu, anda juga boleh membantu rakan atau menawarkan pakej membuat website kepada mereka.

Jika saya tidak berpuas hati dengan pakej ini, bolehkah saya minta refund?

Ya, anda boleh request 100% refund dan kami tidak akan tanya sebabnya.

EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT OUR PRODUCT AND IT’S POTENTIAL. THE TESTIMONIALS AND EXAMPLES USED ARE EXCEPTIONAL RESULTS, AND DON’T APPLY TO THE AVERAGE PURCHASER AND ARE NOT INTENDED TO REPRESENT OR GUARANTEE THAT ANYONE WILL ACHIEVE THE SAME OR SIMILAR RESULTS. EACH INDIVIDUAL’S SUCCESS DEPENDS ON HIS OR HER BACKROUND, DEDICATION, DESIRE AND MOTIVATION. AS WITH ANY BUSINESS ENDEAVOR, THERE IS AN INHERENT RISK OF LOSS OF CAPITAL AND THERE IS NO GUARANTEE THAT WILL EARN ANY MONEY.
MATERIALS IN OUR PRODUCT AND OUR WEBSITE MAY CONTAIN INFORMATION THAT INCLUDES OR IS BASED UPON FORWARD-LOOKING STATEMENTS WITHIN THE MEANING OF THE SECURITIES LITIGATION REFORM ACT OF 1995. FORWARD-LOOKING STATEMENTS GIVE OUR EXPECTATIONS OR FORECASTS OF FUTURE EVENTS. YOU CAN IDENTIFY THESE STATEMENTS BY THE FACT THAT THEY DO NOT RELATE STRICTLY TO HISTORICAL OR CURRENT FACTS. THEY USE WORDS SUCH AS “ANTICIPATE,” “ESTIMATE,” “EXPECT,” “PROJECT,” “INTEND,” “PLAN,” “BELIEVE,” AND OTHER WORDS AND TERMS OF SIMILAR MEANING IN CONNECTION WITH A DESCRIPTION OF POTENTIAL EARNINGS OR FINANCIAL PERFORMANCE.
ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSES, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL
NO PORTION OF THIS WEBSITE CAN BE COPIED WITHOUT WRITTEN PERMISSION FROM THE AUTHOR. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY OTHER BUSINESS COMPANY!.