Khas buat penggemar-penggemar kopi sekalian..

Mahukah anda saya tunjukkan satu jenis kopi yang bagus untuk menambah tenaga, kulit muka nampak muda serta menjaga mengawal berat badan?

Bukan tu je.. nak minum kopi banyak-banyak pun takpe. Sebab, kurang effect untuk tubuh badan. Cenggini terbaiknya (thumb up)!!


"Lepas amik White Coffee ni.. rasa perut menipis je. Hehe.. "

Tahukah anda..

Kafein yang ada di dalam kopi sangat tidak bagus untuk badan jika diambil secara berlebihan. Antara kesan yang boleh dilihat jika minum kopi secara berlebihan adalah:

  • Sukar tidur.
  • Cepat gemuruh.
  • Cepat rasa marah.
  • Rasa loya.

  • Degupan jantung rasa bergerak laju.
  • Sakit kepala.
  • Kemurungan.
  • Tangan menggeleter.

Bukan itu sahaja, bagi pesakit diabetes (atau kencing manis) risiko untuk tekanan gula dalam darah naik adalah sangat tinggi. Kerana, kafein yang terdapat di dalam kopi boleh mengganggu sistem dalaman badan dan seterusnya menyukarkan pesakit diabetes mengawal kandungan gula dalam darah.

Tetapi, menurut kajian bagi penggemar kopi yang tidak mempunyai penyakit diabetes, kopi sangat membantu mengawal dan menurunkan risiko untuk mendapat kencing manis. Kerana, kandungan lain di dalam kopi (selain kafein) membantu mencegah daripada risiko terkena kencing manis.

Bagi pengidap diabetes, anda boleh minum kopi tidak berkafein (decaffeinated coffee).

Kebaikan KOPI untuk tubuh badan

Dalam satu review yang dikeluarkan oleh Neurological Research pada tahun 2007, tabiat minum kopi secara berterusan membantu mencegah penyakit Parkinson. Daripada kajian lain pula, kopi juga membantu mencegah risiko terkena penyakit strok (angin ahmar), kanser kulit serta penyakit Alzeimer.

Percaya ataupun tidak..

Kopi boleh membantu anda mengawal berat badan serta memberi tenaga dan tampak muda sentiasa? Bukan itu sahaja.. ia juga membantu mengawal kesihatan anda supaya sentiasa nampak sihat dan kuat.

Memperkenalkan..


De Asia White Coffee

Kopi untuk menambah tenaga, anti-penuaan serta mengawal berat badan

De Asia White Coffee adalah kopi pra-campuran yang menggunakan 100% herba semulajadi dengan teknologi daripada Jepun. 9 herba semulajadi yang dicampurkan di dalam De Asia White Coffee ini membantu pengamalnya bertenaga sepanjang hari, wajah tidak nampak tua serta mengawal berat badan.

Antara bahan semulajadi yang dicampurkan sekali di dalam kopi ini adalah ekstrak kopi Arabika, krimer bukan tenusu, gula perang rendah kalori, ekstrak bali bakar, ekstrak ubi bit merah, gum Arabic, kolagen ikan laut dalam, hazelnut dan guarana asli.

Bukan itu sahaja, De Asia White Coffee diformulasikan secara sendiri tanpa menggunakan OEM dari mana-mana kilang di Malaysia. Senang cerita, kami sendiri yang menentukan formula ini dan kami juga yang membuat pembungkusan ini sendiri. Malah, sistem packaging untuk De Asia White Coffee juga nampak menarik dan eksklusif.

Bagaimana De Asia White Coffee membantu anda?

Kopi ini membantu merawat sistem dalaman badan termasuklah urat saraf.


Melegakan perut yang sedang mengalami gastrik.


Membantu mengatasi masalah lemah tubuh badan.

Membekalkan tenaga dan menghalang perut daripada rasa lapar pada waktu tengah hari.

Membantu mengawal tahap gula dalam darah bagi pesakit kencing manis.

Apa yang saya dapat apabila mencuba De Asia White Coffee ini?

De Asia White Coffee adalah sebuah kopi yang membantu penggemar kopi untuk minum kopi tanpa rasa takut untuk terkena penyakit berbahaya. Kandungan yang terdapat di dalam De Asia White Coffee ini sebenarnya adalah terdiri daripada bahan-bahan yang sesuai untuk tubuh badan kita menerimanya.

Bagi penggemar kopi, De Asia White Coffee adalah berita baik buat mereka. Berikut adalah 3 fungsi utama De Asia White Coffee:


1. Memberi tenaga

  • De Asia White Coffee membekalkan tenaga EXTRA untuk kecergasan selama 8 jam.
  • Sesuai diambil untuk atlet yang sedang bersukan kerana meningkatkan tenaga serta stamina badan.
  • Membantu menahan diri daripada rasa mengantuk.
  • Tenaga yang digunakan akan membakar lemak di dalam badan.

2. Dibekalkan anti-penuaan

Siapa yang tidak mahu nampak tua, kan? De Asia White Coffe membantu anda kelihatan muda-remaja. Jangan amalkan kopi ini jika anda tidak mahu orang lain kata anda nampak muda 10 tahun daripada usia anda!

  • De Asia White Coffee kaya dengan pelbagai jenis vitamin.
  • Kandungan anti-penuaannya meneutralkan radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan sel badan.
  • Wajah tampak muda kerana herba semulajadi di dalam De Asia White Coffee melambatkan penuaan.
  • Membantu merendahkan paras kolestrol dalam badan.
  • Mengurangkan risiko terkena penyakit kanser.
  • Membantu menyelesaikan masalah rabun dan penglihatan.
  • Selain itu, De Asia White Coffee membantu mengurangkan risiko penyakit diabetes, strok, stress dan juga asma.
  • Bagi yang mengamalkan De Asia White Coffee secara konsisten, ia membantu mengurangkan risiko terkena penyakit disebabkan pencemaran alam sekitar dan asap rokok.
  • Membantu meningkatkan imunisasi badan secara semulajadi.



3) Sesuai untuk diet

Anda rasa mahu diet, tetapi tidak mahu diet secara melampau? Amalkan minum De Asia White Coffee setiap hari pada waktu pagi. Ia membantu:

  • Menahan rasa lapar.
  • Mengurangkan nafsu untuk makan.
  • Mengawal berat badan secara ideal.
  • Membantu mengawal perasaan untuk mengambil makanan berkarbohidrat tinggi.
  • Meneutralkan gula berlebihan dalam darah.
  • Seterusnya melancarkan peredaran darah dalam badan.



Siapa yang sesuai mengambil De Asia White Coffee ini?

Seperti yang saya katakan di awal tadi, De Asia White Coffee adalah sebuah kopi yang menjaga kesihatan untuk orang yang gemar minum kopi setiap hari. Ia juga membantu mengawal berat badan serta mencegah risiko daripada terkena penyakit berbahaya. 

Jadi, orang yang sesuai untuk minum De Asia White Coffee ini adalah:

  • Semua lapisan peringkat umur bermula dari 7 tahun dan ke atas sesuai untuk mengamalkan De Asia White Coffee ini.
  • Orang yang mempunyai kencing manis tetapi tetap mahu minum kopi disarankan untuk mengambil De Asia White Coffee supaya boleh tawarkan tekanan gula dalam darah.
  • Orang yang suka minum kopi tetapi takut untuk mengambil kopi setiap hari kerana dikhuatiri boleh mendapat penyakit berbahaya.
  • Orang yang mengamalkan De Asia White Coffee secara konsisten membantu mencegah dirinya daripada terkena penyakit seperti asma, strok, stress dan diabetes.
  • Orang yang mahu kurus tetapi tidak mahu diet secara ekstream (tak makan nasi dan bersukan setiap hari).

Lihat apa kata mereka selepas mencuba De Asia White Coffee ini:

"Menakjubkan! Sampai Pahang.. tak rasa mengantuk langsung!!"

"Dulu, kaki bapak mentua bengkak sebab gout. Sekarang.. dah OK. Alhamdulillah"


"Bangun pagi je, hilang semua sakit.. Jika sebelum ni rasa sakit yang serius kat tulang belakang, sekarang badan rasa ringan je!!"


"Dulu, bila lambat makan sikit mula la gastrik datang. Sekarang.. lepas amalkan De Asia White Coffee, lambat makan sikit pun tak kena grastrik!!"


"Terima kasih De Asia White Coffee. Lepas minum, rasa kenyang dan bertenaga sepanjang hari!!"

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Bestnya!  Ramai orang yang berminat nak dapatkan De Asia White Coffee. Ada anak muda, ibu bapa, anak-anak dan semua lapisan masyarakat. Oklah.. kalau saya berminat nak beli De Asia White Coffee ni, berapa harganya?

Berapa harga sekotak De Asia White Coffee?

De Asia White Coffee adalah sebuah produk yang dikeluarkan oleh orang bumiputera. Jadi, harga yang kami letak juga tidaklah begitu tinggi sehingga mencecah tiga angka. Sebaliknya, anda boleh beli dengan harga..

HANYA RM46.70 SEKOTAK SAHAJA!*

(*Harga tidak termasuk kos penghantaran)

Ini adalah harga mampu milik yang boleh dibeli oleh semua penggemar kopi di luar sana. Jadi, apa kata anda masih mahu berkira-kira hendak membeli De Asia White Coffee ini?  Tapi, sebelum tu cuba baca tawaran kami di bawah ini..

TUNGGU DULU!

Untuk permulaan ini, kami masih tidak membuka harga diskaun untuk semua orang. Sebaliknya, kami berikan diskaun kepada mereka yang menjadi ahli De Asia White Coffee ini. Selain daripada mendapat harga diskaun, anda juga berpeluang buat duit dengan De Asia White Coffee.

Diskaun sehingga 40% !

Bagi anda yang berminat menjadi ahli, anda boleh mendapat diskaun harga sehingga 40%. Seperti produk De Asia White Coffee, anda boleh beli dengan harga..


HANYA RM28.00 SAHAJA (SEKOTAK)!

Jimat bukan? Kalau anda tidak menjadi ahli, harga yang terpaksa anda bayar adalah sebanyak RM46.70. Bukan itu sahaja..

Jana Pendapatan Dengan De Asia White Coffee

Anda juga berpeluang untuk menjana pendapatan tambahan sebagai ejen untuk mempromosikan produk De Asia White Coffee. Jika anda berminat, klik butang di bawah ini untuk mula menjadi ahli De Asia White Coffee:

SMS / Whatsapp 'DEASIA' ke 010-335 3735 Sekarang Juga!

Sebelum anda membuat keputusan untuk membeli De Asia White Coffee, kami ada satu lagi tawaran buat anda!

Jaminan Pulangan Wang 100% dalam masa 14 hari!


Jika anda tidak berpuas hati selepas mencuba CellMaxx ini.. dan tiada perubahan seperti yang kami kongsikan, anda boleh memohon pulangan wang 100% daripada kami TANPA BANYAK SOAL!

Segala keputusan anda untuk meminta pulangan wang adalah hak anda. Selepas mendapat pulangan wang ini, anda tidak perlu memulangkan CellMaxx kepada kami. Sebaliknya, anda boleh simpan atau berikan kepada orang lain.

Kenapa kami berani memberi jaminan sebegini?

Kerana, kami tahu CellMaxx boleh membantu anda mencegah daripada terkena penyakit berbahaya. Tambahan lagi, kami mempunyai testimoni-testimoni yang positif mengatakan CellMaxx banyak membantu mereka sihat sentiasa.

Jangan bertangguh lagi!

Usah fikir lama-lama. Anda tahu apa yang terbaik untuk diri anda. Kami jamin anda akan berpuas hati selepas minum buat pertama De Asia White Coffee. Selepas itu, sudah pasti anda tidak akan menukar kepada kopi yang lain kerana anda sudah jatuh cinta dengan De Asia White Coffee ini!

SMS / Whatsapp 'DEASIA' ke 010-335 3735 Sekarang Juga!

Ikhlas,

Ady
Pengedar Sah De Asia White Coffee

PS: De Asia White Coffee sangat membantu membekalkan tenaga untuk badan, melambatkan penuaan serta mengawal berat badan daripada naik.

PSS: Anda bukan sahaja dapat membeli kopi yang memberi kesihatan untuk tubuh badan, malah boleh buat duit tambahan dengan menjadi ejen De Asia White Coffee. Mulakan jana 4 angka sebulan mulai hari ini. SMS / Whatsapp 'DEASIA' ke 010-3353735